Tiimi

Laatu ja ympäristö

Connect

Kiinnostaako sinua kestävän kehityksen periaatteet ja laadukkaat toimintatavat?

Laatu on keskeinen osa Okmeticin jokapäiväistä toimintaa ja johtamisjärjestelmää. Jokainen työntekijä tietää vastaavansa omalta osaltaan yhtiön laatu- ja ympäristötavoitteiden toteutumisesta. Kehitämme tuotteita, toimintaa, laatua ja ympäristöystävällisyyttä hyödyntämällä Lean Six Sigma -menettelyä sekä asiakasauditointien tuloksia.  


Ympäristö

Ympäristöasiat on huomioitu Okmeticin tehtailla jo rakennusvaiheessa ja ne otetaan huomioon yhtiön päivittäisessä toiminnassa. Yhtiö seuraa tehostetusti piimateriaalin käyttöä, veden ja sähköenergian kulutusta ja syntyvien jätteiden määrää. Ympäristöpolitiikkamme mukaisesti olemme sitoutuneet säännölliseen ympäristövaikutusten arviointiin ja ennaltaehkäisyyn.


Laatu- ja ympäristöjärjestelmät

Käytössämme on ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 ja IATF 16949:2016 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. Toimintamme täyttää myös REACH-asetuksen, RoHS-direktiivin ja GADSL:n asettamat vaatimukset. Edellytämme myös tärkeimmiltä alihankkijoiltamme ja toimittajilta ISO 9001- ja ISO 14001-sertifiointia. 

Mikäli haluat kehittyä laadun ja ympäristö asioiden ammattilaiseksi tai syventää osaamistasi? Connectaa kanssamme.

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Joko Okmetic on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@okmetic.com
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta