Sinustako asiantuntija puolijohdealalle Vantaan piilaaksoon?


Löytyykö sinulla puolijohdealan erityisosaamista ja kiinnostaako sinua toimihenkilötehtävät kansainvälisillä markkinoilla toimivassa, vahvasti kasvavassa teknologiayhtiössä? Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä mm. sähkötekniikan, insinööri- ja perustieteiden sekä kemian tekniikan opintotaustaa omaaville henkilöille.

Insinöörimme toimivat muun muassa tuote- ja prosessinkehitykseen, tuotannon- ja prosessinohjaukseen, tekniseen asiakastukeen ja myyntiin sekä laaduvarmistukseen liittyvissä tehtävissä ja moni heistä on aloittanut uransa Okmeticilla tuotannon kesätöiden tai työharjoittelun innoittamana.

Etsimme työntekijöitä, jotka ovat valmiita kasvamaan oman työtehtävänsä asiantuntijoiksi ja pystyvät tuomaan oman panoksensa toimintamme kehittämiseksi ja ongelmien ratkaisemiseksi. Tarkkuus ja huolellisuus, nopea kyky oppia ja sisäistää asioita, sekä tiimityötaidot ovat hyveitä, joita arvostamme. Kansainvälisillä markkinoilla toimiminen edellyttää myös hyvää englanninkielen taitoa.

Verkostoidu kanssamme - meillä saattaa olla sinulle töitä

Prosessi-insinöörin työ on hyvä tasapaino käytäntöä ja teoriaa

Prosessi-insinöörin tehtävässä seuraat ja kehität tuotantoprosessin ja –laitteiden käytettävyyttä, tuotannon suorituskykyä sekä saantoa ja ratkot välittömiä ongelmia. Vastuullasi ovat myös prosessimuutosten läpivienti ja uusien laitteiden käyttöönotto. Tehtävä tarjoaa hyvän tasapainon käytännön työtä ja teoreettista analyysia.

Tiimin avoimet työpaikat

Oletko valmis liittymään tiimiimme? Tutustu avoimiin tehtäviimme tai verkostoidu kanssamme, jotta voimme tarjota sinua kiinnostavia tehtäviä heti ensimmäisten joukossa. Saat meihin yhteyden connect-toiminnon kautta.

Kaikki avoimet tehtävät

Puolijohdeammattilaisten uratarinat

Jenni - Prosessinkehitysinsinööri 

Kiteenkasvatuksen prosessinkehitysinsinööri Jenni on tullut Okmeticille diplomityön kautta. Tutustu, mitä Jenni kertoo haastavista projekteista, datan käsittelystä ja työn käytännönläheisyydestä sekä siitä millaista yhteistyötä eri yksiköt ja tiimit tekevät.

Verkostoidu kanssamme - meillä saattaa olla sinulle töitä

Joko Okmetic on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@okmetic.com
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta